preloder

 

Lyor

Kinek készült?

Lyor

Mi volt a feladat?

Webshop design és weboldal

A kihívás

Igen-igen, egy igazi álommegvalósító projekt! Orsi 20 évig dolgozott egy nagyvállalatnál, amikor elhatározta, hogy elég, kilép és megalapítja saját online vállalkozását. A feladat egy olyan weboldal nagyon-nagyon alapos megtervezése volt, amin keresztül értékesíteni tudja saját maguk által fejlesztett és gyártott hajgyógyászati termékeit.

A megközelítés

Óriási felelősség volt rajtunk, mert tudtuk, hogy Orsinak ez élete egyik meghatározó pillanata, itt csak és kizárólag siker lehet a végeredmény. Több hónapon keresztül folyt a munka, megbeszéltük az elején, hogy inkább lassabban haladunk, hagyunk időt dönteni az egyes jóváhagyási köröknél. Először az oldal felépítését terveztük meg, gondoltuk át újra és újra együtt. Ezután a dinamikus funkciókat építettük fel, amivel automatizáljuk a vásárlók egyes lépéseit az oldalon, lehessen időpontot foglalni és legyen öndiagnózis is. Végül jött a design, amiben Orsi nagyon sokat inspirált minket, tekintve, hogy festőművész is egyben, így egy különleges és izgalmas időszak volt ez nekünk is.

A végeredmény

Pár nappal az indulás után Orsi felhívott minket, hogy: “eddig negyvenen töltötték ki a tesztet az oldalon, pedig még nem is megy a marketing”. Próbáld ki Te is, mi már Lyor sampon fanok vagyunk. 🙂
Hódítsuk meg Neked együtt a webet, igényeld ingyenes konzultációnkat!