preloder

 

Majecsko

Kinek készült?

Maja Wanot​

Mi volt a feladat?

Weboldal egyedi designnal, arculat

A kihívás

Maja Wanot a magyarul gyönyörűen beszélő lengyel származású tanárnő elhatározta, hogy megnyitja álmai kávézóját Budafokon, ami az első lépés egy franchise kiépítéséhez. A mi feladatunk az volt, hogy Maja sugárzó személyiségét, egyéni márkáját kifejezzük és átadjuk arculatán és webes megjelenésén keresztül a látogatóknak.

A megközelítés

Először interjút készítettünk Majával, elmentünk a kávézóba, megkóstoltuk süteményeit, hogy megértsük mi az az élmény amit ki akarunk fejezni az arculaton keresztül. Hamar átjött, hogy olyan megjelenést kell terveznünk, ami tele van szeretettel, pozitív üzenetekkel, hatalmas mosollyal…olyannal, amilyen a tulajdonos az életben is. 2-3 módosítási kört követően összeállt az arculat, színvilág. Ezután átbeszéltük, hogy mi a célja az oldalnak, mi a felhasználóknak a legfontosabb és elindult a webdesign megalkotása. A főoldali látványterv elsőre telitalálat lett, így gyorsan el tudtuk kezdeni a fejlesztői munkát is, hogy nyitásra készen legyen az oldal.

A végeredmény

Kis hajrá következett, besegítettünk a szövegírásba, közös gondolkozásba és a hónap végén határidőre össze is állt az arculat, design, weboldal. Maja épp egy nemzetközi konferencián ad elő míg ezeket a sorokat írjuk.
Hódítsuk meg Neked együtt a webet, igényeld ingyenes konzultációnkat!