preloder

 

Pécsi ügyvédi iroda

Kinek készült?

Dr. Horváth Péter

Mi volt a feladat?

Weboldal egyedi designnal, arculat

A kihívás

Péter ügyvéd. Jó ügyvéd. Mára már nagyon elfoglalt ügyvéd, ugyanis Ő volt az, aki felismerte, hogy ebben a konzervatív szakmában kevesen fordítanak figyelmet arra, hogy keresőbarát, könnyen megtalálható weboldaluk legyen. Partnerünk kérése az volt, hogy olyan oldalt készítsünk, ami a google keresőben előre sorolódik bizonyos lokális keresőszavakra.

A megközelítés

Péterrel a közös munkát egy új, modern arculat kialakításával kezdtük. Nehéz feladatunk volt, hiszen modern gondolkodású ügyvédként elvetette a szakmájában uralkodó konzervatív logók és színek gondolatát. Sikerült olyan terveket prezentálnunk, amelyekből az egyik azonnal elnyerte tetszését. Az oldal tervezését egy átfogó kulcsszókutatással kezdtük. Kik, hogyan keresnek Pécs környékén jogi segítséget? Milyen kulcsszavakat írnak be ezek a leendő, potenciális ügyfelek? Milyen szakterületeken is dolgozik Péter irodája? A kutatás után Péter része kezdődött, szorgalmasan írta a kutatás eredményére alapozott szövegeket. Ezzel párhuzamosan mi pedig megkezdtük a weboldal tervezését, fejlesztését.

A végeredmény

Péter által kért keresőszavakon kívül sok egyéb jogi témájú keresésre is az első oldalon jelenik meg a pecsiugyvediiroda.hu! Kérünk, ha tudsz állást kereső ügyvédet, akkor keresd Pétert, mert folyamatosan bővíti csapatát. 😉
Hódítsuk meg Neked együtt a webet, igényeld ingyenes konzultációnkat!